U župi djeluje više molitvenih zajednica:

          Molitveni vijenac Božanskog milosrđa

Započeli su sa djelovanjem sa 21. svibnjem 2013. godine i članove imaju ne samo u našoj župi, nego i iz drugih župa. Zajednicu čini 5 grupa od kojih se svaka sastoji od 9 obitelji, koje naizmjenično mole jedna za druge. Posebno aktivno sudjeluju u duhovnim obnovama prvim petkom u našoj župi.

 

          Molitvena zajednica Milosrdnog Isusa

Djeluje u župnim filijama: Jelisavac, Breznica Našička i Lađanska, jednom tjedno imajući molitvene susrete u svojim kapelama.

 

          Zajednica Milosrdnog Isusa

Djeluje u župnoj filijali Vukojevcima.

 

          Društvo srca Isusova i Marijina

Djeluje u župnoj filijali Jelisavac.

 

          Schönstattska obitelj

Međunarodni pokret u Katoličkoj crkvi koji djeluje u našoj župi, duhovna obitelj svećenika, žena, muževa, obitelji, mladeži i djece. To je put u savezu s Marijom pridobivati ljude za Krista, zajednički graditi kulturu ljubavi za novi kršćanski društveni poredak. U listopadu 1914. godine, otac Kentenich i nekoliko mladića, sklapaju u jednoj maloj kapelici „savez ljubavi“ s Marijom - nastaje milosno mjesto. Schönstatt je dio grada Vallendera kraj Koblenza u Njemačkoj, pa je pokret dobio ime po tom mjestu, a otac Kentenich je utemeljitelj pokreta.

S duhovnošću, „Djelo Marijino - Pokret Fokolara“ spaja vjernike Markovca Našičkog i Vukojevaca koji su se upoznali 1990. godine kada ih je redovnik fra. Vjekoslav Kocijan poveo na program koji se održavao u Zagrebu, tj. Križevcima. Tako se rodila mala zajednica koja je otkrivala ljepotu karizme jedinstva koju je Duh Sveti pobudio u Crkvi preko Chiare Lubich 1943. godine, u talijanskom gradu Trentu, a koja je danas proširena po čitavome svijetu. Jedna od karakteristika ove velike obitelji je da se u ozračju uzajamne ljubavi želi dati doprinos sijući sjeme kako bi se ostvarila Isusova želja: DA SVI BUDU JEDNO. U tome im pomaže mjesečni susret na koji se okupljaju da bi produbili RIJEČ ŽIVOTA – Chiarin komentar jedne rečenice iz SVETOG PISMA. Ova zajednica od samih je početaka željela dati svoj doprinos u različitim stvarnostima u župi: kod radova na dovršenju crkve, u liturgiji kod misnih čitanja, zbornog  pjevanja i karitativnih aktivnosti. Zajednicu čine i djeca i mladi koji imaju svoje programe na kojima produbljuju točke duhovnosti na način koji je njima prilagođen. Ova duhovnost pomaže članovima i podržavateljima da što bolje žive za Isusa i daju doprinos da se Njegovo kraljevstvo širi.