Župno cjelodnevno euharistijsko klanjanje 2021

Prošlogodišnje župno cjelodnevno euharistijsko klanjanje bilo je u četvrtak, 16. rujna 2021.

 

Klanjanje je započelo jutarnjom sv. Misom u 09:00 sati koju je predvodio župnik Patrik Alatić. Po završetku sv. Mise, župnik Patrik izložio je Presveti Oltarski Sakrament te je bila prigoda kleknuti pred Isusa i izreći mu svoje molitve. Župna crkva ostala je otvorena kroz cijeli dan.

 

Uvečer, u 18:30 sati, započela je zajednička molitva i blagoslov s Presvetim Oltarskim Sakramentom, a potom je u 19:00 sati uslijedila večernja sv. Misa koju je predvodio vlč. Ivan Štivičić - župnik u Kutjevu. Koncelebrirali su: vlč. Josip Vračarić - župnik u Crncu; vlč. Željko Benković - župnik u Podgoraču; fra Mislav Lukačević - župni vikar u Našicama (u međuvremenu premješten u Vukovar - Borovo naselje) i naš župnik vlč. Patrik Alatić.

 

Po završetku sv. Mise, župnik Patrik zahvalio se vlč. Ivanu i subraći svećenicima iz našičkog dekanata na gostovanju u našoj župi i zajedničkoj molitvi.

 

Ovogodišnje župno cjelodnevno euharistijsko klanjanje bit će u petak, 16. rujna 2022., koje započinje sv. Misom u 09:00 sati koju će predvoditi župnik Patrik Alatić. U 18:30 sati je zajednička molitva i završetak klanjanja, a u 19:00 sati je večernja sv. Misa koju će predvoditi vlč. Perica Matanović - župnik u Velimirovcu. Dođimo i kleknimo pred Isusa!