Župa dobila Zahvalnicu za suradnju

Pri završetku nastave u osnovnim i srednjim školama koje pohađaju učenici naše župe održavaju se završne svečanosti pa je tako u Osnovnoj školi Ivana Brnjika Slovaka u Jelisavcu održana svečena akademija povodom Dana škole. Ravnateljica škole Ljerka Ćorković osvrnula se na važne aktivnosti i postignuća učenica i učitelja ove školske godine te je uručila nagrade najboljim učenicima i njihovim učiteljima.

 

Potom je dodjelila zahvalnice za uspješnu suradnju raznim ustanovama, među kojima i našem Župnom uredu zbog suradnje u volontersko - misijskom projektu, humanitarnim i drugim aktivnostima. Potom je uslijedio bogat, raznovrstan i lijep kulturno - umjetnički program.

 

U ime Župe i župnika zahvalnicu je primio župni vikar Žarko Turuk koji je pozdravio sve uzvanike i domaćine, ravnateljicu, djelatnike i posebno učenike škole, od kojih je s mnogima kao prvopropričesnicima, krizmanicima, ministrantima i dr. imao vjeronaučne susrete. Izrazio je zahvalnost ravnateljici, učiteljima, i na kraju, dragome Bogu te pozvao prisutne da u nedjelju na sv. misama koje će biti u župnoj crkvi i kapelama zahvale Bogu za ovu školsku godinu i za mnoga dobra.