Zahvala za 2022. godinu

Sv. Misa zahvalnica 2022

U subotu, 31. prosinca 2022., održana je sv. Misa zahvalnica u župnoj crkvi u 17:00 sati. Sv. Misu je predvodio župnik Patrik Alatić uz koncelebraciju vlč. Marka Gerendaja.

 

Bogu smo zahvalili na još jednoj protekloj godini. U 2022. godini proživjeli smo lijepe, ali i one manje lijepe trenutke. Za svaki trenutak života trebamo biti zahvalni Bogu i nastaviti vjerovati u Božji plan za svakoga od nas.

 

U 2022. godini, naša župa je proslavila svoju „punoljetnost“, tj. 18. godišnjicu utemeljenja. Bogu smo i na tome jako zahvalni, kao i na svakome svećeniku koji je duhovno i materijalno radio na izgradnji naše župe kroz proteklih 18 godina zajedništva. Zahvalni smo i svim župljanima koji, svatko na svoj način, pridonose boljitku cijele župne zajednice.

 

Župnik Patrik je pod sv. Misom zahvalnicom iznio statistiku župe u 2022. godini, koja je dostupna u novom broju župnog listića. Vidi se napredak na bolje u odnosu na 2021. godinu, a vjerujemo da će 2023. godina biti još bolja! Ako u novu godinu krenemo s Onim koji je put, istina i život, svakako će biti bolja!

 

Pred kraj sv. Mise zahvalnice, bila je prigoda zahvaliti i našem dragom župniku Patriku na duhovnom vodstvu tijekom cijele protekle godine, ali ujedno mu čestitati i rođendan, budući da župnik Patrik ima rođendan krajem godine, tj. 29. prosinca. U ime župne zajednice, rođendan župniku Patriku čestitala je Nataša Hvizdak i zahvalila mu što je upravo on naš pastir koji nas vodi prema Gospodinu.

 

Župnik Patrik se zahvalio na čestitkama i rekao da godine prolaze, ali on se i dalje osjeća mladim, kao da je proslavio 24. rođendan! smiley

 

Hvala našem župniku Patriku na svemu i neka uvijek ostane radostan i mlad u srcu!