Zahvala za 2021. godinu

U petak, 31. prosinca 2021., održana je sv. Misa zahvalnica u župnoj crkvi u 17:00 sati koju je predvodio župnik Patrik. Na kraju smo još jedne kalendarske godine. Iako je 2021. godina bila poprilično tmurna, trebamo gledati pozitivno te Bogu zahvaliti prvenstveno na daru života, kao i za sve trenutke radosti. Svakome pokojnome župljaninu neka se dobri Bog smiluje i povede u vječnu domovinu na nebesima.

 

U 2021. godini obilježena je 17. godišnjica utemeljenja naše župe. Najveća radost za našu župu u 2021. godini (osim, naravno, što imamo našega župnika Patrika smiley), svakako su bile dvije mlade mise - prvo mlada misa vlč. Marka Gerendaja koja je bila 11. srpnja 2021. te mlada misa don Nikole Cingela koja je bila 25. srpnja 2021. Ta dva događaja zauvijek ćemo pamtiti i u povijest naše župe ostaju zapisana zlatnim slovima. Molimo i dalje za duhovna zvanja, kao i za zajedništvo u župi.

 

Na kraju sv. Mise zahvalnice, zahvalili smo se i našemu dobrome pastiru - župniku Patriku te čestitali njegov 41. rođendan kojeg je proslavio u srijedu, 29. prosinca 2021. U ime župne zajednice, rođendan župniku Patriku čestitala je Julia Lazar te mu uručila prigodni poklon.

 

Iako ne znamo što nam nova 2022. godina nosi, znamo da Bog ostaje uz nas. Na nama je da mu i dalje vjerujemo jer Bog ima plan za svakoga od nas. Neka nam je svima sretna i blagoslovljena 2022. godina!