Trodnevnica uoči Gospe Fatimske u Velimirovcu

U Velimirovcu se održavaju trodnevnice uoči Gospe Fatimske koja je zaštitnik župe Velimirovac, a čiji spomendan se obilježava 13. svibnja. Trodnevnice će biti u srijedu, četvrtak i petak s početkom u 18:30h. Sv. Mise u trodnevnici će predvoditi gosti svećenici.

 

 

 

Prvi dan trodnevnice (srijeda, 10. svibnja) će gostovati vlč. Dražen Zrile - župnik župe Sv. Petra Apostola, Bokšić. Vlč. Dražena možemo često viđati prilikom velikih Sv. Ispovijedi i blagdana u našoj župi.

 

 

 

 

Drugi dan trodnevnice (četvrtak 11. svibnja) će gostovati vlč. Žarko Turuk - župnik župe Sv. Antuna Padovanskog, Daruvar. Vlč. Žarka pamtimo kao pastoralnog suradnika naše župe koji je kod nas djelovao od 2011. do 2014. godine, a koji je 2013. godine imenovan prvim župnim vikarom (kapelanom) naše župe. Ovo je prilika za sve župljane da ga ponovno vidimo i čujemo.

 

 

 

Treći dan trodnevnice (petak, 12. svibnja) će gostovati vlč. Mihael Kos - župnik župe Presvetog Trojstva, Turnašice. Vlč. Mihael je ostao u lijepom sjećanju svima koji su prisustvovali duhovnim obnovama u Velimirovcu 2015. i 2016. godine.

 

 

 

 

 

U subotu, na sam dan spomendana Gospe Fatimske, Sv. Misa će biti u 11:00h. Tada će veliko Misno slavlje predvoditi mons. Vladimir Škrinjarić - župnik župe Rođenja Blažene Djevice Marije, Podravska Moslavina.

 

 

 

 

 

Župnik župe Velimirovac - vlč. Mario Cimbal se raduje nazočnosti svakog vjernika kako bi se Božja prisutnost dodatno uveličala.