Reportaža o našoj župi u Glasu Koncila

S ponosom objavljujemo da je u Glasu Koncila - hrvatskom katoličkom tjedniku, izašla iscrpna reportaža o našoj župi. Detaljno je opisana povijest naše župe i našičkog kraja te djelovanje naše župe. Izjavu za reportažu su sa svećeničkog pogleda o župi dali župnik Nikola Legac i vlč. Marijan Pavelić, a s laičkog pogleda dalo je nekoliko naših župljana: Franjo Fedor - izvanredni djelitelj svete pričesti, Zlatko Dudjak - član župnog ekonomskog vijeća, Miroslav Škof - informatičar zadužen za župnu internetsku i Facebook stranicu te Pavica Kubaša - članica župnog pastoralnog vijeća i župnog Caritasa.

 

Reportaža o našoj župi u Glasu Koncila izašla je na 1. nedjelju došašća, 1. prosinca 2019. (broj 48/2019), i nalazi se na stranicama 18 i 23 (duplerica). Čini se da kao župa doista dobro djelujemo kada nas je Glas Koncila prepoznao i odlučio darovati 100 besplatnih primjeraka Glasa Koncila kroz 4 tjedna (od 13. listopada do 3. studenoga 2019.) te potom odlučio napraviti reportažu o nama. Zahvaljujemo im! Pohvaljujemo novinara Glasa Koncila - gospodina Marina Ercega, koji je iz Zagreba došao u našu župu te prisustvovao na nedjeljnoj sv. Misi u župnoj crkvi, 17. studenoga 2019., i iznimno profesionalno napravio reportažu o našoj župi. Zahvaljujemo se i nadamo se novoj suradnji u budućnosti!

 

Vjerujemo da smo kao župa ostavili pozitivni dojam svim čitateljima Glasa Koncila te da će i ostale župe ponešto naučiti od nas. Cijelu reportažu možete pogledati i pročitati na slici ispod, a dostupna je i na internetskoj stranici Glasa Koncila:
https://www.glas-koncila.hr/duhovni-mozaik-hrvata-i-slovaka-u-predgradu-nasica-otvara-se-buducnost-pod-zastitom-krilatoga-lava/

 

Svi zainteresirani za pretplatu na Glas Koncila mogu se javiti župniku Nikoli ili posjetiti internetsku stranicu Glasa Koncila i osobno se pretplatiti na tiskano ili digitalno izdanje:
https://knjizara.glas-koncila.hr/index.php/pretplate.html

 

Digitalno izdanje Glasa Koncila (broj 48/2019) u PDF-u možete preuzeti ovdje:
https://tinyurl.com/glas-koncila-48-2019