Promocija knjige Svjedočanstva vjere u Našicama

Knjiga „Svjedočanstva vjere“ imala je svoju drugu promociju. Nakon što je prva promocija knjige održana u Markovcu Našičkom u župnoj crkvi 27. rujna 2019., nova promocija je održana u Našicama u vjeronaučnoj dvorani našičkog franjevačkog samostana, 25. listopada 2019. Uz potporu naše župe i izdavačke kuće „Kulturni centar KALLIOPA“, organizatori ove promocije su bili: „Klub čitatelja duhovne literature“ iz Našica i franjevački samostan Našice.

 

Podsjećamo, knjiga „Svjedočanstva vjere“ sadrži svjedočanstva Božjeg djelovanja u životima naših župljana te mnogo slika iz povijesti naše župe.

 

Knjigu su predstavili: gospođa Katarina Kolarić Jerković - vlasnica spomenute izdavačke kuće, koja je ujedno i suautorica knjige, i vlč. Nikola Legac - župnik naše župe. U ime organizatora promocije, sve okupljene su pozdravili: fra Franjo Tomašević - franjevački kapelan u Našicama i gospodin Rudica Čeme - vlasnik knjižare i papirnice PIN i član „Kluba čitatelja duhovne literature“.

 

Na promociji je bilo nazočno 30-ak ljudi, među kojima je bilo i nekoliko suautora knjige koji su pročitali svoja svjedočanstva. Na promociji je bilo i glazbe za što se pobrinuo mladi našički glazbenik Nikola Čeme. Na kraju promocije se nekoliko nazočnih ljudi javilo za riječ koji su pohvalili izdavanje knjige uz kratko iznošenje vlastitih svjedočanstava.