Predstavljeni kandidati za Prvu sv. Pričest i sv. Potvrdu 2022

Ovogodišnji kandidati za sakramente Prve sv. Pričesti i sv. Potvrde predstavljeni su na 1. korizmenu nedjelju,  6. ožujka 2022., na sv. Misi u župnoj crkvi u 11:00 sati. Župnik Patrik pozdravio je ovogodišnje kandidate i njihove roditelje te izrazio radost što svi zajedno sudjeluju na sv. Misi.

 

Kandidate za Prvu sv. Pričest prozvala je ministrantica Korina Budoš, dok je kandidate za sv. Potvrdu prozvala ministrantica Marija Djedović. Svi prozvani kandidati radosno su uskliknuli „Evo me!“ i pokazali spremnost za primanje svetih sakramenata.

 

Sakramentu Prve sv. Pričesti ove godine pristupit će 46 kandidata iz naše župe, dok će sakramentu sv. Potvrde pristupiti 28 kandidata.

 

Njihova priprava kroz župne kateheze i dalje traje. Kao župna zajednica, pomolimo se za sve naše ovogodišnje kandidate da pripravni i čista srca prime svete sakramente, kao i da zajednički proslavimo podjelu sakramenata na radost čitave župe.

 

Podjela sakramenta sv. Potvrde u našoj župi bit će 28. svibnja 2022. (subota), a podjela sakramenta Prve sv. Pričesti bit će 5. lipnja 2022. (nedjelja).

 


 

Kandidati za Prvu sv. Pričest 2022Kandidati za sv. Potvrdu 2022