Predstavljena knjiga Izabrani autorice Sanje Berger

U nedjelju, 27. ožujka 2022., u našoj župi gostovala je Sanja Berger iz Župe sv. Obitelji iz Slavonskog Broda te je po završetku sv. Mise u župnoj crkvi ukratko predstavila svoju knjigu „Izabrani“.

 

Knjiga je duhovnog sadržaja koja govori o Božjoj ljubavi i blagoslovu kojeg čovjek primi kada se preda Bogu. Autorica Sanja opisala je kako nije bilo lako napisati i izdati knjigu. Iako je naišla na brojne prepreke, uz upornost i Božju pomoć, ipak je uspjela izdati knjigu i pomoći brojnim ljudima da se preobrate. Od 12 poglavlja knjige, posebno je preporučila svima da pročitaju poglavlje „Svjedočanstvo“ koje opisuje čudesno ozdravljenje njene kćeri.

 

Po završetku predstavljanja knjige, autorica Sanja zahvalila se župniku Patriku na ukazanoj prilici da predstavi svoju knjigu u našoj župi. Jedan primjerak knjige odlučila je pokloniti budućoj prvopričesnici Mileni Amić istaknuvši da joj se posebno dojmio njezin osmijeh.

 

Knjiga „Izabrani“ mogla se kupiti nakon sv. Mise po cijeni od 50 kn. Svi zainteresirani za kupnju knjige mogu se javiti autorici Sanji Berger na broj mobitela: 092/369-6266