Potresno životno svjedočanstvo

Kako se nalazimo u razdoblju bez mogućnosti fizičkog prisustva sv. Misi, kao vjernici smo pozvani na molitvu, post, dobra djela, praćenje sv. Mise preko Interneta, televizije ili radija, čitanje Božje riječi i drugih duhovnih sadržaja.

 

Kada nastane problem u našem životu, molimo se Bogu da nam pomogne, no znamo li odati zahvalu Bogu kada problem nestane? Koliko često zahvaljujemo za svoj život, obitelj, posao, krov nad glavom? Možda nekada pomislimo da nas je Bog zaboravio, pogotovo ako u svome životu dotaknemo dno.

 

Mnoga svjedočanstva ljudi nam poručuju da je Bog uvijek s nama i da može potpuno promijeniti svačiji život. Neki naši župljani su iznijeli svoja svjedočanstva u knjizi „Svjedočanstva vjere“ koju smo kao župa izdali. Vjerujemo da svatko od nas može posvjedočiti o Božjoj ljubavi u svome životu.

 

Kao duhovni sadržaj, donosimo potresno životno svjedočanstvo Gorana Ćurkovića iz Splita koji opisuje svoj život bez Boga i život s Bogom te nam svima poručuje da sami presudimo koje je bolje. Njegovo svjedočanstvo je brojne ljude vratilo na pravi put.

 

Goran Ćurković svoje svjedočanstvo iznosi na vrlo zanimljiv način te se lako gleda i sluša. Pogledajmo i poslušajmo.

 

 

YouTube link:

https://www.youtube.com/watch?v=KLPD-Meu4e8