Novoizabrani članovi župnog ekonomskog vijeća

Odlukom požeškog biskupa, msgr. Antuna Škvorčevića, u nedjelju, 13. rujna 2020., u svim župama požeške biskupije održali su se izbori za članove župnih ekonomskih vijeća, budući da postojećim članovima župnih ekonomskih vijeća istječe petogodišnji mandat.

 

Župno ekonomsko vijeće je savjetodavno tijelo koje pomaže župniku u ekonomskom upravljanju župom. Članovi župnog ekonomskog vijeća su aktivno uključeni u župni život i svojim savjetima pridonose učinkovitijom raspodjelom financijskih sredstava u župi.

 

Izbori za članove župnog ekonomskog vijeća su bili i u našoj župi. Od 10 predloženih kandidata, biralo se 5 novih članova župnog ekonomskog vijeća.

 

Najviše glasova dobili su sljedeći kandidati i time postali novi članovi župnog ekonomskog vijeća:

 

   •  ZLATKO DUDJAK            (Markovac Našički)

   •  IVAN KOMAK                    (Jelisavac)

   •  MIROSLAV PLEŠA          (Breznica Našička)

   •  ILIJA MATIJAŠEVIĆ     (Lađanska)

   •  IVAN TRŽIĆ                       (Vukojevci)

 

Čestitke novoizabranim članovima župnog ekonomskog vijeća! Vjerujemo kako će zajedno sa župnikom Patrikom donositi mudre i razborite odluke za dobrobit naše župe.

 

Mandat novoizabranim članovima župnog ekonomskog vijeća traje 5 godina, a počinje od nedjelje, 27. rujna 2020., kada su novoizabrani članovi župnog ekonomskog vijeća predstavljeni i uvedeni u službu na nedjeljnoj sv. Misi u župnoj crkvi te položili prisegu da će preuzetu službu obavljati savjesno za dobrobit župe i cijele Crkve.

 


 

Novoizabrani članovi župnog ekonomskog vijeća

 


 

ZLATKO DUDJAK (1)ZLATKO DUDJAK (2)IVAN KOMAK (1)IVAN KOMAK (2)MIROSLAV PLEŠA (1)MIROSLAV PLEŠA (2)ILIJA MATIJAŠEVIĆ (1)ILIJA MATIJAŠEVIĆ (2)IVAN TRŽIĆ (1)IVAN TRŽIĆ (2)Novoizabrani članovi župnog ekonomskog vijeća na sv. Misi (1)Novoizabrani članovi župnog ekonomskog vijeća na sv. Misi (2)