Mlada misa vlč. Marka Gerendaja - obavijest

S velikom radošću najavljujemo nadolazeću mladu misu našega župljanina i novozaređenoga svećenika - vlč. Marka Gerendaja.

 

Mlada misa održat će se u nedjelju, 11. srpnja 2021., na otvorenom prostoru iza župne crkve. Svečano slavlje počinje u 10:00 sati roditeljskim blagoslovom u Markovom obiteljskom domu, a zatim je procesija do župne crkve i početak svečanog misnog slavlja u 11:00 sati.

 

U iščekivanju mlade mise, održat će se trodnevna priprava u župnoj crkvi, od četvrtka do subote. U 18:30 sati počinje molitva krunice, a u 19:00 sati euharistijsko slavlje.

 

Za 1. dan trodnevnice, u četvrtak, 8. srpnja, euharistijsko slavlje predvodi vlč. Robert Mokri - župnik u Župi sv. Mihaela Arkanđela u Stražemanu.

 

Za 2. dan trodnevnice, u petak, 9. srpnja 2021., euharistijsko slavlje predvodi vlč. Nikola Legac - naš prethodni župnik, koji je trenutno župnik u Župi Presvetog Trojstva u Turnašici.

 

Za 3. dan trodnevnice, u subotu, 10. srpnja 2021., euharistijsko slavlje predvodi vlč. Ivica Bošnjak - župnik u Župi sv. Kuzme i Damjana u Kuzmici.

 

Na sam dan mlade mise, u nedjelju, 11. srpnja 2021., euharistijsko slavlje predvodi mladomisnik vlč. Marko Gerendaj, a propovijeda vlč. Branko Šipura - naš prvi župnik, koji je trenutno župnik u Župi sv. Ivana Krstitelja u Vidovcima.

 

Nazočimo mladoj misi i molimo zajedno s našim Markom!