Edukacija župnih animatora

U okviru projekta edukacije župnih animatora u Požeškoj biskupiji, u subotu, 26. siječnja 2019., započela je temeljna edukacija nove skupine župnih animatora koja je organizirana u tri grada: u Požegi za Katedralni arhiđakonat, u Slatini za Slavonsko-podravski arhiđakonat te u Novskoj za Zapadno-slavonski i Posavski arhiđakonat. Naša Župna zajednica s ponosom predstavlja pet novih kandidata za animatore koji su prisustvovali subotnjem edukacijskom susretu u Slatini: Korina Budoš, Marija Djedović, Elena Hlobik, Gracia Hlobik. Naša draga Lana zbog bolesti morala je propustiti susret. Lana, brzo nam ozdravi!

 

Animator je onaj koji surađujući sa župnikom doprinosi pastoralno-edukacijskom djelu samoga djelovanja Župe i neizostavan je i dragocjen podatak svake Župe.

 

Naše kandidate još očekuju dva edukacijska susreta te im želimo obilje Božjeg blagoslova i ustrajnosti te da svojoj župnoj zajednici budu na ponos i duhovni rast.

 

Posebna zahvala DVD-u Markovac Našički na čelu s predsjednikom gospodinom Zdenkom Cingelom na ustupljenom vozilu pri prijevozu naših animatora i animatora župe Đurđenovac.