40. rođendan župnika Patrika

Kraj 2020. godine ispratili smo sv. Misom zahvalnicom u četvrtak, 31. prosinca 2020., u župnoj crkvi s početkom u 18:00 sati koju je predvodio župnik Patrik Alatić.  Iako godišnja statistika župe, kao i događanja tijekom godine, daju negativnu sliku, trebamo ostati radosni i zahvaliti dragome Bogu na svemu što imamo i za sve pozitivno što se dogodilo.

 

Jedan od radosnih trenutaka, kao šećer na kraju godine, je rođendan našega župnika Patrika. Župnik Patrik je proslavio svoj 40. rođendan u utorak, 29. prosinca 2020. Kako za čestitke i lijepe želje nikada nije kasno, župniku Patriku rođendan smo čestitali na kraju sv. Mise zahvalnice. U ime župne zajednice, prigodni govor je održala Nataša Hvizdak, poželjevši župniku sretan i blagoslovljen rođendan, te zahvalivši za sve što kao župnik čini za našu župu. Potom su ministranti Petra Fedor i Jan Hvizdak župniku Patriku uručili cvijeće i poklon.

 

Župnik Patrik se zahvalio na čestitkama i poklonu i rekao da se ne osjeća starim, te se raduje zajedništvu i u nadolazećoj 2021. godini.

 

 

Dragi župniče, sretan vam i blagoslovljen rođendan!